De Boerenstee

Overnachten en vergaderen op bijzondere locaties in Woudenberg

De Boerenstee

De Boerenstee biedt comfortabele accommodaties, unieke vakantieverblijven en vergaderlocaties. Voor 2 tot 30 personen, in het buitengebied van Woudenberg.

Bijzondere accommodaties in Utrecht

Bent u op zoek naar een plek om er even tussenuit te zijn? Met zijn tweetjes, met een groep, privé of met het werk? Kies dan voor de karaktervolle locaties van de Boerenstee, die onderling sterk verschillen. U kunt bij ons terecht met 2 tot 30 personen. De Boerenstee biedt:

- leuke bed&breakfastkamers, B&B De Boerenstee
- aparte vakantiehuizen, de Liniehutten
- drie sfeervolle groepsaccommocaties
- drie bijzondere vergaderlocaties
- een omgeving die zich leent voor activiteiten en ontspanning

U vindt ons in de provincie Utrecht, op 20 minuten reisafstand van Amersfoort. 

Karakteristieke verblijven buiten de stad

De accommodaties van De Boerenstee vindt u op het platteland van de Gelderse Vallei, tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Ze staan vlakbij de boerderij van de familie Van Ravenhorst. Dit familiebedrijf is in 1913 gestart door opa Van Ravenhorst en sindsdien overgegaan van vader op zoon. Het melkveebedrijf is er nog altijd, maar bij De Boerenstee kunt u nu ook terecht in een van de karakteristieke groepsverblijven. In het landelijke gebied met kleine stadjes en dorpjes, oude landgoederen en traditionele boerderijen ontsnapt u gemakkelijk aan de dagelijkse routine.

Maak een kijkafspraak

Graag heten wij u welkom bij ons op De Boerenstee. Wij hebben drie verschillende locaties voor u, elk met een eigen karakter: De Boerenstee, De Liniedijk en Hofstede Hooybroeck. Voordat u boekt, kunt u altijd contact met ons opnemen voor een kijkafspraak. Wij laten u met plezier onze sfeervolle accommodaties zien.

Kees en Clara van Ravenhorst