_
_

Het coronavirus en uw boeking bij ons

We leven in onzekere tijden. Wat kan nog wel en wat niet meer. Volgens de richtlijnen kunt u nog ‘gewoon’ met uw gezelschap bij ons in de accommodatie komen.  Zoals de situatie nu is vinden wij dit echter niet verantwoord.  U komt bij ons met  ouderen en jongeren samen vanuit allerlei windrichtingen voor uw familie- en of vriendenbijeenkomst.

Voor de weekenden tot en met 6 april hebben wij het volgende besloten:

De annuleringsverzekeringen lijken niet te vergoeden. Ook mogen wij u nog altijd ontvangen. Wij zouden dus het volledige bedrag kunnen rekenen. Wij vinden dit echter niet passend en hebben besloten dat u uw weekend kunt verplaatsen naar later. Wel vragen wij daarvoor een bijdrage van € 150,00.

Voor de weekenden na 6 april hebben wij het volgende besloten:

Wij kijken iedere maandag in de week van aankomst hoe de situatie is. Is de situatie ongewijzigd dan bieden wij twee mogelijkheden:

  1. Wij hanteren dan de voorwaarden alsof u 56 dagen voor aankomstdatum heeft geannuleerd. U bent dan uw aanbetaling kwijt.

  2. U betaalt gewoon uw restantbedrag volgens contract (een maand voor aankomstdatum). U kunt dan uw weekend verplaatsen naar later. Ook hier vragen wij dan we het bedrag van € 150,00.

Mochten annuleringsverzekeringen toch hun verantwoordelijkheid nemen en besluiten te vergoeden, dan gelden uiteraard de gewone annuleringsvoorwaarden.Voor iedereen geldt dat het nu moeilijk is.

Laten we zo proberen alles voor elkaar zo goed mogelijk op te lossen. En wij hopen van harte dat wij u weer snel in goede gezondheid mogen ontvangen in onze locaties.

Kees en Clara van Ravenhorst