Buitenactiviteiten

Wandelen
Het buitengebied rond De Boerenstee leent zich voor afwisselende wandelingen. Een gemarkeerde klompenroute is het Oudenhorsterpad. Dit pad loopt langs De Boerenstee.

Fietsen
Bij de Boerenstee bent u dichtbij het fietsknooppuntennetwerk waarmee u zelf gemakkelijk uw eigen route uitstippelt. Zo komt u bij de mooiste plekjes.

Kanoën
Ogroepsaccommodatie boerenstee activiteiten03p nog geen 100 meter van De Boerenstee ligt het Valleikanaal, een prachtig kanaal om met de kano af te peddelen. Kanoverhuur.

Met elkaar actief in de wei
Ga bijvoorbeeld balen stapelen, 'klomp schuppen' of tractor rijden. Bij Aaltje regelt het. Ook voor de spellen Wie is de Mol of Waar zijn de koeien van boer Jansen. Nieuw hier is Escaperoom Het Kippenschuurtje.

Steppen
Voor leuke buitenactiviteiten zoals steppen, vlotbouwen, boogschieten of mountainbiken kun je terecht bij www.mad-venture.com

Bootcamp
Voor wie met de groep een flinke workout wil is een bootcamp helemaal trendy. Sportschool Be Active, Fit and More komt hiervoor bij u op locatie. Bij slecht weer schuift u binnen gewoon de tafels aan de kant.

Ligfietsen
Bekijk het landschap eens vanaf een ander gezichtspunt en maak een tocht op een ligfiets. Er zijn ligfietsarrangementen in de buurt van Amersfoort.

Solextour
Verken de omgeving per solex, vanuit Scherpenzeel. Er is een heuse Grebbelinieroute en een kastelenroute. Solexverhuur: www.solexverhuurscherpenzeel.nl

Stadswandelingen
Ga voor een schitterende wandeling in Wijk bij Duurstede langs bezienswaardigheden in, georganiseerd door de VVV.
Een stadswandeling door Amersfoort voert u langs de mooiste plekjes in deze historische plaats.

Neem contact op