Buitenactiviteiten

Wandelen
Het buitengebied rond De Boerenstee leent zich voor afwisselende wandelingen. Een gemarkeerde klompenroute is het Oudenhorsterpad. Dit pad loopt langs De Boerenstee.

Fietsen
Bij de Boerenstee bent u dichtbij het fietsknooppuntennetwerk waarmee u zelf gemakkelijk uw eigen route uitstippelt. Zo komt u bij de mooiste plekjes.

Racefietsen en mountainbiken
De Amerongse Berg, een mooie beklimming voor racefietsers maar ook voor liefhebbers van mountainbiken zijn er routes beschikbaar. Voor de mountainbikeroutes is een vignet nodig, deze is voor €7,50 bij ons verkrijgbaar (let op: wel vooraf reserveren).

Kanoën
Ogroepsaccommodatie boerenstee activiteiten03p nog geen 100 meter van De Boerenstee ligt het Valleikanaal, een prachtig kanaal om met de kano af te peddelen. Kanoverhuur.

Escapespel op locatie
'Heibel in de keuken', een interactief spel op locatie wat zit tussen een escaperoom en cluedo. Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Actie en avontuur op de Grebbelinie
Voor leuke buitenactiviteiten zoals steppen, vlotbouwen, GPS-tochten, boogschieten of mountainbiken kun je terecht bij www.mad-venture.com

Bootcamp
Voor wie met de groep een flinke workout wil is een bootcamp helemaal trendy. Sportschool Be Active, Fit and More komt hiervoor bij u op locatie. Bij slecht weer schuift u binnen gewoon de tafels aan de kant.

Met elkaar actief in de wei
Ga bijvoorbeeld balen stapelen, 'klomp schuppen' of tractor rijden. Bij Aaltje regelt het. Ook voor de spellen Wie is de Mol of Waar zijn de koeien van boer Jansen. Nieuw hier is Escaperoom Het Kippenschuurtje.

Ligfietsen
Bekijk het landschap eens vanaf een ander gezichtspunt en maak een tocht op een ligfiets. Er zijn ligfietsarrangementen in de buurt van Amersfoort.

Solextour
Verken de mooie omgeving van Woudenberg en Scherpenzeel en de Utrechtse Heuvelrug per solex, vanuit Woudenberg. 

Neem contact op