Vergaderen voor inspiratie en een frisse kijk

Buiten de deur vergaderen voor een frisse kijk? U vindt een informele en inspirerende plek bij de drie vergaderaccommodaties van De Boerenstee. In alle locaties kunt u overnachten. Als u een locatie boekt en meer kamers nodig heeft dan de locatie zelf biedt, kunt u extra kamers/hutten bij huren van de andere twee locaties.

De Boerenstee

Voor 16 personen, sfeervol en huiselijk. De Boerenstee beschikt over 4 slaapkamers en 8 bedden.

De Liniedijk

Voor 30 personen, robuust in het groen. De Liniedijk beschikt over 6 Liniehutten en 30 bedden.

Prijs vanaf:

Hofstede Hooybroeck

Voor 20 personen, met franse allure. Hofstede Hooybroeck beschikt over 10 slaapkamers en 20 bedden.

Prijzen van vergaderen

Bij de Boerenstee kunt u vergaderen zoals u dat wilt. U bepaalt wat u door ons laat verzorgen en wat u zelf regelt: vergaderen à la carte. U weet per post wat u betaalt: helder en transparant. En u maakt uw vergadering zo luxe als u wilt. Zo kunnen wij de complete catering voor u regelen, maar u kunt bijvoorbeeld ook zelf voor koffie en thee zorgen of met elkaar koken.

Meer weten over de tarieven bekijk dan de tarievenpagina. Onze cateringmogelijkheden hebben wij overzichtelijk voor u in onze cateringkaart opgenomen. Download onze cateringkaart.

Persoonlijk advies?

Wilt u graag advies welke locatie het best bij u past? Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Actief vergaderen

De comfortabele accommodaties in het buitengebied vormen een perfecte uitvalsbasis voor allerlei groepsactiviteiten, die de teambuilding bevorderen. Wij kunnen deze activiteiten voor u regelen, of u de adressen geven van onze professionele aanbieders. En u mag dit ook zelf regelen: het is aan u.

videostyle